telefon +420 734 675 291 email zs@bolehost.cz Datová schránka: wthmbqr
Drobečková navigace

Úvod > > Aktuality > Začátek nového školního roku

Začátek nového školního roku



V pondělí 9. září se naše škola opět otevřela, aby zahájila nový školní rok 2013/2014. Z důvodu zahájení rekonstrukce budovy školy jsme se  sešli oproti jiným školám o týden později, protože stavební práce, které měly proběhnout během letních prázdnin, začaly až 2. září. Nám - zaměstnancům školy - tato situace zkomplikovala úklidové a přípravně práce na zahájení výuky a rodičům pak přinesla obtíže s dalším týdnem hlídání svých dětí. Stavební ruch bude nadále pokračovat a tak nám nezbývá nic jiného, než být další dva měsíce trpěliví  a těšit se na nový kabát naší krásné školičky.

Všichni jsme se snažili, aby 9. září přišly děti do čistého prostředí. Zkušení školáci zamířili rovnou do svých tříd za svými třídními učitelkami, ale prvňáčci přišli v doprovodu svých rodičů. Čekalo je důstojné zahájení jejich prvního školního roku, na které si pro ně jejich starší spolužáci připravili pestrý program. Novopečené prvňáčky jsme nejen slavnostně přivítali, ale po zjištění, jak jsou připraveni na vstup do školy, byli ošerpováni červenými stuhami s nápisem „Prvňáček“.

Letos jsou to tito dva:

Lenka Hojná

a

Jiří Touc.

 

Oba žáci mají v naší škole starší sourozence, takže už vědí, jak to ve škole chodí. Ničeho se nebáli a hravě zvládli první den školy, který už byl pro všechny školáky dnem  vyučovacím do 12 hodin.

Nejen jim, ale i všem ostatním dětem přejeme úspěšný školní rok plný nových znalostí a dovedností!