telefon +420 734 675 291 email zs@bolehost.cz Datová schránka: wthmbqr
Drobečková navigace

Úvod > > Aktuality > Testování Stonožka 3. třídy

Testování Stonožka 3. třídy



I v letošní školním roce se žáci  3. ročníku zúčastnili testování scio v rámci projektu Stonožka, do které se mohly zapojit školy z celé ČR. Testování se zúčastnilo i velké množství málotřídek. Probíhalo ve dnech od  07.04. – 18.04. 2014. Naše škola využila nové počítače a samozřejmě si vybrala elektronickou formou testů místo tištěných.

Žáci vyzkoušeli své znalosti, postřeh, logické uvažování ale i odhady z pěti oblastí: českého jazyka, matematiky, anglického jazyka, klíčových kompetencí a vzdělávací oblasti Člověk a jeho svět. Každý z testů obsahoval 18 úloh a čas k vypracování dílčích testů byl 25 minut na každý předmět.

Nejlepších výsledků -  100% úspěšnosti dosáhli jmenovitě tito žáci v :

Český jazyk                          0   žáků

Matematika                          0   žáků

Klíčové kompetence          0    žáků

Anglický jazyk                       2 žáci:  M. Máslo, J. Miřijovský,   

Člověk a jeho svět              4 žáci:  A. Holubová, J. Miřijovský, E. Netíková, M. Senko

 

Ačkoliv předáváme našim žákům každý rok stejné množství znalostí, svědomitě se jim každý den, deset měsíců v roce věnujeme, ne vždy jsou výsledky adekvátní našemu vynaloženému úsilí. Každá třída je jiná. A tak jsme letos už nedosáhli špičkové úrovně jako vloni. 

Ovšem na základě závěrečného hodnocení si ale pochvalu určitě zasloužíme, neboť ve většině oblastí jsou výsledky našich  žáků hodnoceny jako nadprůměrné.