telefon +420 734 675 291 email zs@bolehost.cz Datová schránka: wthmbqr
Drobečková navigace

Úvod > > Aktuality > Den plný překvapení.

Den plný překvapení.



Poslední školní den v roce 2014 jsme si krásně užili. Obě třídy navzájem pro sebe připravily překvapení. A opravdu to překvapení byla. Nikdo nic neprozradil. Žáci 1., 2., a 5. ročníku zazpívali krásnou zimní písničku a menší z nich přednesli básničky. Děvčata nám přečetla poutavý příběh o Ježíškovi a na závěr zazněly dvě koledy za doprovodu flétny.

Prvním překvapením 3. a 4. ročníku byl vánoční kvíz, kterým se  prověřily znalosti spolužáků. Otázky nebyly lehké, ale správná odpověď se vždy našla. Druhým překvapením byly kouzelné oříšky jako od Popelky, které  ukrývaly  známé i méně známé hádanky. Pomocí interaktivní tabule jsme také vše řádně vyřešili. Další, v pořadí už třetí překvapení, byla nejznámější anglická koleda, kterou jsme si zazpívali společně a na závěr přišlo čtvrté překvapení ve formě krásného vlastnoručně vyrobeného přání a kouzelného oříšku. Děti si navzájem popřály a hodina plná překvapení byla u konce. Ale ne celé dopoledne.

Doposud pracovaly hlavičky, tak nyní byly na řadě i ručičky. Tuto hodinu jsme společně strávili nad zábavnými pracovními listy, kde děti trošku přemýšlely, vybarvovaly, stříhaly a lepily. Opět se vše povedlo a tak poslední den adventu ve škole skončil.